Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Rudens aktīvā atpūta Ventspilī!

Ventspils vilina ne tikai vasarā, bet arī rudenī, kad laiku var pavadīt laiskā pastaigā gar jūru vai pa skaistajiem parkiem, vai arī izbaudīt dažādas fiziskās aktivitātes. Iecienītākie aktīvās atpūtas objekti Ventspilī ir Piedzīvojumu parks ar Rodeļu trasi, kā arī Ūdens piedzīvojumu parks, kur valda tropiska atmosfēra visu cauru gadu. Savukārt, ziemīgas sajūtas var noķert  Ledus halles slidotavā.

Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un SPA zona apmeklētājiem ir pieejama katru nedēļu no trešdienas līdz svētdienai, no plkst. 12.00 līdz 21.00, tāpat kā tas bijis iepriekšējās rudens/ziemas sezonās. Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju zonā jautrus brīžus sagādās mākslīgo viļņu baseins, bērnu baseins, slīdrenes, Kalnu upe, SPA vannas un sauna, bet SPA zonā - turku pirts, aromātiskās saunas, sāls istaba, aukstā ūdens baseins un masāžas dušas. Šeit pieejami arī divi peldbaseini un atlētikas zāle. Ūdens piedzīvojumu parks ir iecienīta vieta ģimenes un draugu kompānijām.

Informāciju par pakalpojumu cenām: www.udensparks.lv, tālrunis 25636777. Adrese:  Lauku iela 5, Ventspils.

Ventspils Piedzīvojumu parkā rudens sezonā ar iepriekšēju pieteikšanos piedāvā virvju trasi Kaķa taka, kā arī peintbola un lāzertaga laukumus. Rudens un ziemas sezonā nedēļas nogalēs, kā arī svētku dienās tiek piedāvāti arī nobraucieni pa rodeļu trasi.

Piedzīvojumu parkā atrodas Baltijā lielākā vissezonas rodeļu trase, kura šovasar atzīmēja viena gada jubileju. Līdz šim laikam trasē uzskaitīti jau teju 150 000 nobraucieni. Rodeļu trase kopumā ir 800 m gara, bet pats nobrauciens ir 580 m. Trasē ir 360 grādu virāžas, un iespējams sasniegt maksimālo ātrumu līdz par 40km/h. Rodeļa kamanas ir divvietīgas un aprīkotas ar elektronisko bremzēšanas sistēmu.

Ventspils rodeļu trase apmeklētājiem ir pieejama visu gadu – nepieciešamības gadījumā nokrišņu laikā rodeļu kamanas tiek aprīkotas ar pārsegiem.

Ekskursiju grupām ar iepriekšēju pieteikšanos Piedzīvojumu parka pakalpojumi darba dienās tiek nodrošināti arī ārpus noteiktā darba laika.

Pastaigu cienītājiem turpat Piedzīvojumu parkā, kalna “Lemberga hūte” virsotnē, apskatāma skulptūra “Staltbriežiem Kurzemē – 100” un paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu un jūru.

Halovīna nedēļa Piedzīvojumu parkā

Halovīna jeb Visu svēto dienas priekšvakarā, no 25.oktobra līdz 1.novembrim, ik vakaru ar tumsas iestāšanos no plkst. 19.00 līdz pat pusnaktij Ventspils Piedzīvojumu parka mežā būs iekārtota baiļu trase, kurā darbosies profesionāli baidītāji, kas jau iepriekš pieredzi guvuši nakts šausmu trasēs. Nedēļā no 25.oktobra līdz 1.novembrim vakaros tiks piedāvāti arī naksnīgi un spokaini nobraucieni Rodeļu trasē. Halovīna pasākums tiek organizēts sadarbībā ar pasākumu aģentūru “Ūdensputni”.

Informāciju par pakalpojumu cenām un darba laikiem pieejama mājaslapā www.piedzivojumuparks.lv vai zvanot 28611333.

Arī skolēnu grupām Ventspils ir pievilcīgs galamērķis katrā gadalaikā.

Skolēnu grupām aktīvās atpūtas objektos rudens mēnešos ir īpašs skolēnu ekskrusiju cenu piedāvājums - Ūdens piedzīvojumu parka 2 stundu apmeklējums skolēnam maksā  6 EUR, tāpat arī slidotava kopā ar slidu noma skolēnam maksā tikai 6 EUR. Jāņem vērā, ka skolēnu grupu apmeklējums slidotavā jāpiesaka iepriekš, vai arī var izmantot publiskā slidotavas pakalpojumus noteiktos laikos. Piedzīvojumu parkā skolēnu grupām tiek piedāvāts Kaķa takas apmeklējums par 6 EUR personai, peintbola un lāzertaga spēle par 8 EUR personai, citām atrakcijām atlaide 15% apmērā, bet ar rodeli katram skolēnam 2 reižu nobrauciens maksā tikai 3 EUR.  Grupu pavadošajām personām uz jebkuru no piedāvājuma aktīvās atpūtas aktivitātēm apmeklējums ir bez maksas.

Skolēnu grupām ir arī īpašs piedāvājums nakšņošanai Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīcā, divvietīgs numuriņš bez brokastīm maksā vien 24 EUR, trīsvietīgs 36 EUR, bet četrvietīgs 48 EUR. Informācija par viesnīcu pieejama mājas lapā www.hotelocventspils.lv , rezervācija pa tālruni 28337859 vai e-pastu hoteloc@ventspils.lv

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

Pašvaldība: NĪN maksājumi Rīgā nākamgad nepieaugs

22/1
Lasīt