Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Piedzīvojumu parks un Rodeļu trase

Rodeļu trase

Baltijā lielākā vissezonas rodeļu trase atrodas Ventspilī. Ventspils rodelis ir kļuvis par ļoti iecienītu atrakciju gan pilsētnieku, gan pilsētas viesu vidū. 2023.gadā rodeļa trases pakalpojumus izmantojušu vairāk kā 80 tūkstoši apmeklētāju.

Kopējais rodeļu trases garums ir 800 m, bet nobrauciens ir 580 m garš ar 360 grādu virāžām. Rodeļa kamanas ir divvietīgas un var sasniegt maksimālo ātrumu līdz 40 km/h. Kamanas ir aprīkotas ar elektronisko bremzēšanas sistēmu. Rodeļu trase apmeklētājiem ir pieejama visu gadu, un nokrišņu laikā rodeļu kamanas tiek aprīkotas ar pārsegiem.

Trases konstrukcijas un kamanas izgatavotas “Josef Wiegand GmbH & Co. KG” rūpnīcā Vācijā, kas ir viens no lielākajiem un pieredzējušakajiem rodeļu trašu izgatavotājiem visā pasaulē. 

 Rodeļu trases pakalpojumu cenas:

-           bērnam vecumā no 3 līdz 7 gadiem nobrauciens ir bez maksas, bet tikai kopā ar pilngadīgu personu, kurai jāiegādājas biļete;

-           jauniešiem vecumā no 8 -17 gadiem viena nobrauciena cena 3 EUR;

-           pieaugušajiem viena nobrauciena cena ir 5 EUR.

 

Piedzīvojumu parks piedāvā plašu atrakciju zonu, virvju trasi, piknika vietas, peintbola un lāzertaga laukums, BMX trasi un Veikparku. 

Piedzīvojumu parka atrakciju zonā bērni, jaunieši, kā arī pieaugušie var izklaidēties bamperlaivās, bampermašīnās, tramplīnlaivā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, katapultā, rotorā un batutu kompleksā. Mazākie apmeklētēji prieku radīs bērnu autoskolā un piepūšamajās atrakcijās. Kopumā Piedzīvojumu parkā pieejami vairāk kā 20 dažādi izklaides objekti. Šeit atrodas arī kalns “Lemberga hūte” ar lielisku skatu no kalna virsotnes. 

Sākoties siltajam laikam, aktīvās atpūtas cienītāji ir gaidīti Piedzīvojumu parka veikparkā. Tas atrodas pie kalna "Lemberga hūte" nogāzes un nodrošina veikošanu, izmantojot 165m garu trošu sistēmu. Veikparkā izvietotas arī peldošas konstrukcijas, lai veikbordisti varētu mācīties un izpildīt interesantākus un dinamiskākus trikus.

Informāciju par pakalpojumu cenām un darba laikiem www.piedzivojumuparks.lv, tālrunis 28611333.

Ūdens atrakcijas

Ventspils ir lieliska vieta, kur pavadīt brīvdienas - šeit visu gadu var baudīt ūdenspriekus! Ventspilī ir divi ūdens atrakciju parki -  visu gadu darbojas Ūdens piedzīvojumu parks, kas atrodas pilsētas centrā un piedāvā ūdens izklaides iekštepās, bet vasaras mēnešos, jūnijā, jūlijā un augustā, zem klajas debess pie Zilā karoga pludmales paralēli darbojas arī Pludmales akvaparks.

Ūdens piedzīvojumu parks

Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju zonā jautrus brīžus sagādās mākslīgo viļņu baseins, bērnu baseins, slīdrenes, Kalnu upe, SPA vannas un sauna, bet SPA zonā - turku pirts, aromātiskās saunas, sāls istaba, aukstā ūdens baseins un masāžas dušas, Šeit pieejami arī divi peldbaseini un atlētikas zāle. Ūdens piedzīvojumu parks ir iecienīta vieta ģimenes un draugu kompānijām.

Informāciju par pakalpojumu cenām: www.udensparks.lv, tālrunis 25636777. Adrese:  Lauku iela 5, Ventspils.

 

Pludmales akvaparks ir atvērts apmeklētājiem no jūnija līdz augusta beigām. Tas atrodas blakus Ventspils Zilā karoga pludmalei un aktīvai atpūtai piedāvā trīs dažādus baseinus, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +24° C. Pie baseiniem ierīkoti pieci slīdkalniņi. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas.

Informāciju par pakalpojumu cenām www.pludmalesakvaparks.lv, tālrunis 26429684. Adrese: Medņu ielā 19, Ventspils.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

NEPLP liedz piekļuvi 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem

23/1
Lasīt

Trešdien pūtīs brāzmains vējš un spīdēs saule

23/1
Lasīt