Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Paša veikala renovācija tika veikta 3 nedēļu laikā. “Apzinoties, cik svarīga Carnikavas iedzīvotājiem ir pārtikas preču veikalu pieejamība un vadoties pēc mūsu uzņēmuma koncepcijas - ērts veikals tuvu mājām, mēs centāmies visus darbus veikalā pabeigt pēc iespējas ātrāk un Carnikavas iedzīvotājiem solītajos termiņos,” norāda “Mego” mārketinga nodaļas vadītājs Aleksandrs Afanasjevs.

Pēc renovācijas veikals ir kļuvis plašāks un modernāks, tirdzniecības zālē ir veikts kosmētiskais remonts. Saskaņā ar “Mego” ilgtermiņa attīstības un veikalu atjaunošanas plānu atjaunotajā veikalā ir uzstādītas modernas un enerģiju taupošas tirdzniecības iekārtas un LED apgaismojums.

Turklāt ir paplašināts preču klāsts, lielāku uzmanību pievēršot Mego kulinārijas un konditorejas izstrādājumiem.

Savukārt labiekārtošanas darbi tiks pilnībā pabeigti maijā. To ietvaros tiks labiekārtota teritorija ap veikalu, pircēju ērtībām būs pieejama ievērojami palielināta autostāvvieta līdz 42 vietām.  Ārpus veikala būs taras savākšanas punkts jeb taromāts, kas nodrošinās ērtu piekļuvi un atvieglos pircējiem depozīta iepakojuma nodošanu.

 “Mēs īpaši atbalstām iniciatīvas, kas veicina aktīvu dzīvesveidu, tāpēc ap veikalu plānojam izveidot veloceliņu, nodrošinot drošu un ērtu piekļuvi ne tikai autobraucējiem, bet arī velosipēdistiem,” sacīja Aleksandrs Afanasjevs.

Plānots arī izveidot iepirkšanās zonu veikala priekšā zem īpaša jumta, kur, īpaši sezonas laikā, vietējie lauksaimnieki un uzņēmēji varēs piedāvāt pircējiem savu produkciju.

Par veikalu tīklu “Mego”

Veikalu tīkls “Mego”, kas ir 100 % Latvijas kapitāluzņēmums, šogad atzīmē savu  25 gadu jubileju. Tīklā ir 91 veikals ar “Mego” zīmolu, kas nodarbina vairāk nekā 2500 strādājošo. Saskaņā ar “Dienas Bizness” izdevuma “TOP 500 Latvijas lielākie uzņēmumi” “Mego” SIA ir viens no TOP 30 uzņēmumu grupu (koncerna) uzņēmumiem Latvijā.