Nav nejaušība, ka infarktu un insultu sauc par «slepkavām numur 1». Sirds un asinsvadu slimības ik gadu nonāvē vairāk nekā 20 miljonus dzīvību. Šim riskam faktiski ir pakļauts katrs trešais cilvēks uz planētas. To veicina iedzimti cēloņi, slikta ekoloģija, nepareizs uzturs, stresi un pārslodzes. Kā tikt galā ar šo nelaimi?

Talkā nāk «Pycnogenol strong», kas uzlabo asinsriti un uztur asinsvadu un sirds veselību.

Palīdziet saviem asinsvadiem!

«Pycnogenol Strong» ir dabisks augu ekstrakts, kas iegūts no piejūras priežu mizas. Tas satur vielu piknogenolu, kas ir spēcīgs antioksidants (jūras priežu mizā tā ir daudz vairāk nekā, piemēram, vīnogu kauliņos vai zemesriekstu miziņās.) Turklāt ir pierādīts, ka piknogenola antioksidanta īpašības ir pārākas pat par C un E vitamīnu efektivitāti.

Tāpēc «Pycnogenol Strong» veiksmīgi cīnās pret brīvajiem radikāļiem, uzlabo asinsriti un uztur asinsvadu un sirds veselību, kā arī novērš patoloģiskas izmaiņas šūnās un audos. Turklāt ar to šī līdzekļa ārstnieciskās īpašības neaprobežojas. Priežu mizas ekstrakts satur bioflavonoīdus – augu izcelsmes vielas, kas palīdz normalizēt asinsspiedienu un stiprina asinsvadus.

Ko saka zinātne?

Saskaņā ar 2015. gada pētījumu, kas publicēts žurnālā «Evidence Based Complementary and Alternative Medicine», priežu mizas ekstrakts palīdz novērst aterosklerozes attīstību, kurai, kā zināms, seko artēriju nosprostošanās. Un 2017. gada pētījumā, par kuru ziņo «European Heart Journal», ir atklāts, ka priežu mizas ekstrakts uzlabo vispārējo sirds un asinsvadu stāvokli un darbību.

Zinātnieki veica eksperimentu, kurā piedalījās simtiem brīvprātīgo. Eksperimenta dalībnieki astoņas nedēļas lietoja priežu mizas ekstraktu. Rezultātā daudziem šajā laikā uzlabojās atmiņa, normalizējās asinsspiediens, nostiprinājās imunitāte un pat pazeminājās holesterīna līmenis, kura augsti rādītāji, kā zināms, rada sirds un asinsvadu sistēmas problēmas.

Liels, sirsnīgs paldies!

Zinātnisko eksperimentu rezultātiem ir pilnīgi loģisks izskaidrojums: lietojot «Pycnogenol Strong», asinsvadi paplašinās un uzlabojas to elastība. Audi saņem vairāk skābekļa un barības vielu un vieglāk atbrīvojas no toksiskajiem metabolītiem. Paaugstinās koncentrēšanās spējas, uzlabojas asinsrite, atkāpjas prostrācija, un cilvēks jūtas enerģiskāks un pat... jaunāks. Nav nejaušība, ka pretnovecošanās kosmētikā tiek izmantoti bioflavonoīdi: tie var ievērojami uzlabot ādas izskatu, tās elastību – lūk, kāds jauks bonuss papildu veselībai!

Pietiek tikai ar vienu tableti dienā, un jūsu sirds jums sacīs sirsnīgu «paldies»!

Jautājiet Latvijas aptiekās!

Viena kapsula «Pycnogenol Strong» satur 40 mg priežu mizas ekstrakta. Tā nesatur cukuru, laktozi, raugu vai glutēnu.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Par uztura bagātinātāju lietošanas nepieciešamību jākonsultējas ar ģimenes ārstu.