Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Aktīvā atpūta Ventspilī – Rodeļu trase, Piedzīvojumu parks un akvaparki

Baltijā lielākā vissezonas rodeļ

Rodeļu trase

u trase atrodas Ventspilī, un nupat jūnijā atzīmēja jau viena gada jubileju. Šajā laikā pa 800 m garo trasi ar 580 m garo nobraucienu devušies jau teju 100 000 sajūsmināti apmeklētāji. Rodeļu trasē ir 360 grādu virāžas, un tajā iespējams sasniegt maksimālo ātrumu līdz par 40km/h. Rodeļa kamanas ir divvietīgas un aprīkotas ar elektronisko bremzēšanas sistēmu.

Ventspils rodeļu trase apmeklētājiem ir pieejama visu gadu – nepieciešamības gadījumā nokrišņu laikā rodeļu kamanas tiek aprīkotas ar pārsegiem.

Piedzīvojumu parks

Ventspils Piedzīvojumu parks piedāvā plašu atrakciju zonu, virvju trasi, piknika vietas, peintbola un lāzertaga laukums, BMX trasi un veikparku. 

Piedzīvojumu parka atrakciju zonā bērni, jaunieši, kā arī pieaugušie var izklaidēties bamperlaivās, bampermašīnās, tramplīnlaivā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, katapultā, rotorā un batutu kompleksā. Mazākie apmeklētēji prieku radīs bērnu autoskolā un piepūšamajās atrakcijās. Kopumā Piedzīvojumu parkā pieejami vairāk nekā 20 dažādi izklaides objekti.

Sākoties siltajam laikam, aktīvās atpūtas cienītāji ir gaidīti Piedzīvojumu parka veikparkā, kur iespējams veikot, izmantojot 165m garu trošu sistēmu. Veikparkā izvietotas arī peldošas konstrukcijas, lai veikbordisti varētu mācīties un izpildīt interesantākus un dinamiskākus trikus.

Piedzīvojumu parks atrodas Ventspils mākslīgi radītā kalna “Lemberga hūte” pakājē, ko ventspilnieki uzbēruši, izmantojot rekonstruējamo ielu nederīgo grunti. Šobrīd kalna izveidē izmantoti teju 2 000 000 m3 grunts, un tas ir 58 m virs jūras līmeņa. Kalna virsotnē atrodas brieža skulptūra “Staltbriežiem Kurzemē – 100” un paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu un jūru.

Informāciju par pakalpojumu cenām un darba laikiem pieejama mājaslapā www.piedzivojumuparks.lv vai zvanot 28611333.

Ūdens atrakcijas

Ventspils ir lieliska vieta, kur pavadīt brīvdienas - šeit visu gadu var baudīt ūdenspriekus! Ventspilī ir divi ūdens atrakciju parki -  visu gadu darbojas Ūdens piedzīvojumu parks, kas atrodas pilsētas centrā un piedāvā ūdens izklaides iekštepās, savukārt, vasaras mēnešos, jūnijā, jūlijā un augustā, zem klajas debess pie Zilā karoga pludmales darbojas arī Pludmales akvaparks.

Ūdens piedzīvojumu parks

Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju zonā jautrus brīžus sagādās mākslīgo viļņu baseins, bērnu baseins, slīdrenes, Kalnu upe, SPA vannas un sauna, bet SPA zonā - turku pirts, aromātiskās saunas, sāls istaba, aukstā ūdens baseins un masāžas dušas. Šeit pieejami arī divi peldbaseini un atlētikas zāle. Ūdens piedzīvojumu parks ir iecienīta vieta ģimenes un draugu kompānijām.

Informāciju par pakalpojumu cenām: www.udensparks.lv, tālrunis 25636777. Adrese:  Lauku iela 5, Ventspils,

Pludmales akvaparks

Ventspils Pludmales akvaparks ir atvērts apmeklētājiem vasaras sezonā – no jūnija līdz augusta beigām. Tas atrodas pie Ventspils Zilā karoga pludmales un aktīvai atpūtai piedāvā trīs dažādus baseinus, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +24°C. Pie baseiniem ierīkoti pieci slīdkalniņi. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas.

Informāciju par pakalpojumu cenām: www.pludmalesakvaparks.lv, tālrunis 26429684. Adrese: Medņu ielā 19, Ventspils.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

NEPLP liedz piekļuvi 17 Krievijas propagandu izplatošiem portāliem

23/1
Lasīt

Trešdien pūtīs brāzmains vējš un spīdēs saule

23/1
Lasīt