Atceraties vienas populāras filmas varoni, kura apgalvoja, ka 40 gadu vecumā dzīve tikai sākas? Viņai ir pilnīga taisnība! Pēc 40 gadu sasniegšanas sievietei sākas laimīgs laiks, jo visas jaunībā pieļautās kļūdas jau aiz muguras, bērni pieauguši, sadzīve sakārtota, karjera izveidojusies...


Jūs to esat pelnījušas!

Četrdesmitgadniece ir aktīva, pašpārliecināta. Viņai ir bezgalīgs darāmo darbu saraksts, un viņa arī lieliski izskatās. Taču uzmanība jāpievērš ne tikai izskatam – lai turpinātu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, ir svarīgi saglabāt veselību. Un tā, sasniedzot šo eleganto vecumu, prasa lielu uzmanību.

Tieši šajā dzīves posmā sākas pakāpeniska olnīcu funkcijas samazināšanās un hormonālā līmeņa izmaiņas. Hormonu estrogēnu, kas ietekmē sievietes reproduktīvo funkciju, organisms ražo arvien mazāk, līdz pat pilnīgi pārstāj to darīt.

Metabolisma palēnināšanās izraisa ādas un gļotādu sausumu. Kļūst trauslāki kaulaudi, un palielinās lūzumu risks. Manāmi mainās emocionālā sfēra: noskaņojums kļūst svārstīgs, rodas nepamatota trauksme, aizdomīgums, raudulība...

Visas šīs nepatikšanas var pārvarēt, ja laikus pievērš sev uzmanību. Galu galā jūs to esat pelnījušas!

Sojas pupiņas un sarkanais āboliņš

Savu veselības aprūpi ieteicams sākt ar FEMIWELL, efektīvu sojas, sarkanā āboliņa ziedu ekstraktu un E vitamīna kombināciju.

Sojas pupiņu un sarkanā āboliņa ziedu ekstrakti ir fitoestrogēni, kas dabiskā veidā palīdz uzlabot dzīves kvalitāti sievietēm pēc 40 gadiem. Tie var mazināt menopauzes radīto diskomfortu (svīšanu, karstuma viļņus, nemieru) un aizkavēt novecošanas procesu. Tie ne vien novērš kalcija zudumu kaulos, bet arī aizsargā šūnas no brīvo radikāļu iedarbības un labvēlīgi ietekmē asinsvadus.

Soja satur izoflavonus, dabiskus savienojumus, kas imitē hormona estrogēna ražošanu organismā. Sarkanajam āboliņam ir tādas pašas īpašības. Abi šie komponenti, kas ietilpst FEMIWELL sastāvā, būtiski uzlabo pašsajūtu menopauzes laikā. Tomēr tas vēl nav viss. Fitoestrogēni palīdz kauliem ilgāk saglabāties stipriem, pretoties osteoporozei, kā arī attīra asinsvadus un stiprina imūnsistēmu.

Ļoti svarīgi, ka atšķirībā no hormonālajiem preparātiem sojas un sarkanā āboliņa ziedu ekstrakti ir dabas aptiekas veltes, kas nozīmē, ka tie ir dabīgi un tiem nav blakusparādību.

E vitamīns veselības sardzē

Sojas ekstraktu un sarkanā āboliņa ziedu ārstnieciskās īpašības papildina un pastiprina E vitamīns, kas arī ir ietilpst FEMIWELL sastāvā. Tas darbojas kā antioksidants, novēršot brīvo radikāļu veidošanos organismā un medicīnā tiek plaši izmantots menstruāciju traucējumu gadījumos, aterosklerozes ārstēšanā.

Katra FEMIWELL tablete satur 50 mg sojas izoflavonu, kas iegūti no ne-ĢMO sojas pupiņām, 500 mg sarkanā āboliņa ziedu ekstrakta un 10 mg E vitamīna.

Pietiek iedzert tikai vienu tableti dienā, lai pavisam drīz justos labāk un saprastu: dzīve ir skaista, kad esi vesela, jauna, aktīva un enerģijas pilna.

* FEMIWELL nesatur laktozi, lipekli un saldinātājus. Ražots Somijā.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Par uztura bagātinātāju lietošanas nepieciešamību jākonsultējas ar ģimenes ārstu.