Mēs dzīvojam skaņu pilnā pasaulē, kurā viss ir vienlīdz svarīgs: viļņu čalas, putnu čivināšana, mīļākā dziesma, pieklusināta saruna... Ja dzirde pasliktinās, pasaule acumirklī zaudē krāsas. Dzirdes aparāti palīdz uzlabot dzīves kvalitāti.

Dzirdēt labāk — dzīvot labāk

Mūsdienās tiek piedāvāti visdažādākie dzirdes aparāti. Tomēr, ja jau jāizvēlas, tad pašu labāko, jo visvērtīgākais, kas mums ir, ir mūsu veselība. Tieši šim mērķim atbilst multifunkcionālais dzirdes aparāts Livio Edge AI no Starkey, kas veidots ar vismodernākajām tehnoloģijām un visaugstāko skaņas kvalitāti.

Livio Edge AI ir moderna digitālā ierīce, kas no citiem dzirdes aparātiem atšķiras tikpat radikāli kā plazmas televizors no melnbaltā. Tas ir miniatūrs, ērti iegulst ausī, izskatās kā stilīgas austiņas un, pateicoties mākslīgajam intelektam, visus lietotājus pārsteidz ar dabisku skaņas tīrību un spilgtumu.

Izmantojot Livio Edge AI, varat ērti sarunāties un piedalīties pasākumos, būt lietas kursā par visiem jaunumiem, vārdu sakot, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi jebkurā vidē.

Vienkārši, komfortabli un ērti

Šos modernos dzirdes aparātus ir ļoti viegli lietot. Pirmkārt, atšķirībā no citām ierīcēm tie nedarbojas ar baterijām, kuras jebkurā brīdī var izlādēties un tādējādi pievilt lietotāju, bet tiek uzlādēti kā mobilais telefons – ar speciālu lādētāju. Tos var vienkārši ievietot lādētājā (pilns uzlādes laiks − 3,5 stundas), un jūs visu dienu baudīsiet nevainojamu skaņu.

Otrkārt, Livio Edge AI pamatojas uz 100% individuālajām dzirdes tehnoloģijām, sākot no iespējas tos ievietot ausī un beidzot ar atsevišķu mobilo aplikāciju, kas ļauj lietotājam pašam komfortabli veikt iestatījumus, izvēlēties dažādus režīmus un funkcijas.

Treškārt, šiem viedajiem Starkey dzirdes aparātiem ir noderīgas papildu iespējas, tos var savienot arī ar jūsu klēpjdatoru, televizoru, planšetdatoru vai viedtālruni. Jūs atkal ar prieku varat nodoties ilgstošām telefona sarunām, skatīties iecienītākās TV pārraides vai klausīties audiogrāmatas – šie aparāti darbojas kā brīvroku ierīce, pārraidot visas skaņas tieši jūsu ausīs.

Uzlabojiet savu dzīvi!

− Konsultācija ar dzirdes speciālistu un Livio Edge AI iegāde radikāli mainīja manu dzīvi, − stāsta Irina P., kura šo moderno dzirdes aparātu lieto jau ilgāk nekā gadu. – Pirms tam man bija vairāku citu firmu dzirdes aparāti, taču nekad nebiju apmierināta ar skaņas kvalitāti. Turklāt baterijas kā par nelaimi mēdza nosēsties vissvarīgākajos brīžos, un tad pasaule man apklusa.

Situāciju pasliktināja kovids − cilvēki uzvilka maskas, un kļuva vienkārši neiespējami saprast viņu runu (nav noslēpums, ka cilvēki ar dzirdes traucējumiem lasa no lūpām). Un tad es nolēmu iegādāties Livio Edge AI. Jā, tie ir dārgāki par maniem iepriekšējiem aparātiem, taču tas ir tāds gadījums, kur cena atbilst kvalitātei. Maza izmēra, ērti, uzlādējami, pieslēdzami telefonam. Turklāt es vienmēr varu patstāvīgi noregulēt savu aparātu tieši tā, kā tas ir ērti man!

… Tuvojas gadumijas svētki. Ja jūsu vidē ir tuvinieki ar dzirdes traucējumiem, tad labāku dāvanu par mūsdienīgajiem Livio Edge AI dzirdes aparātiem nevar iedomāties. Jūs viņiem dāvāsiet veselu pasauli – gaišu, pilnvērtīgu, skanīgu!

Labākas Dzirdes Centrs

Tālrunis: +371 205 502 86

Adrese: Rīga, Brīvības iela 83.

www.dzirdescentrs.lv