Kur iegādāties Microsoft Office vairs nav tik vienkārši kā agrāk. Ir vairāki veidi, kā iegādāties Microsoft Office komplektus. Ir arī dažādi plāni atkarībā no jūsu vajadzībām. Microsoft ir sadalījusi savus pakalpojumu komplektus lietošanai mājās, uzņēmumiem, uzņēmumiem un studentiem. Starp tiem Microsoft Office 2021 Pro ir aprīkots ar rīku komplektu, kas palīdz jums paveikt savu darbu pēc iespējas labāk. Iepazīstieties ar lietojumprogrammām, kas ir iekļautas katrā licences tipā. Lai gan jūs varētu to iegādāties tieši no Microsoft, Keysoff dažkārt samazina pārdošanas cenas, kas varētu beigties ar naudas atgriešanu jūsu makā. Lai palīdzētu jums iegūt labākos Microsoft Office piedāvājumus - Keysoff uzsāk pavasara lielisko piedāvājumu. Ja iegādājaties Office 2021 Pro 5 datoriem, MS Office 2021 Professional Plus uz mūžu ir tikai 15,43 € par vienu datoru. Lai iegādātos Office 2021 Pro Plus vienam datoram, jums būs jāmaksā 27,75 €, kas ir par 90 % lētāk nekā oficiālā cena. Salīdzinot ir acīmredzams, ka atslēgu pakete ir izdevīgāka. Zvaniet draugiem, lai dalītos! Izpārdošanā par 13,66 € ir pieejama arī operētājsistēma Windows 11 Pro ar mūža termiņu. Ar tik lētu Microsoft operētājsistēmu nav iemesla izmantot veco versiju. Šī izpārdošana ilgs nedēļu, jums ir paveicies! Tātad, ko jūs gaida? Bloķējiet savu licenci jau tagad par šo ārkārtīgi draudzīgo cenu.

62% atlaide autentiskajam MS Office (atlaides kods: SKK62)

Windows 11 Pro ir saņēmis arī aizraujošus ar AI darbinātus atjauninājumus, lai atvieglotu jūsu dzīvi!

50% atlaide operētājsistēmai Windows (atlaides kods: SKK50)

62% ATLAIDE citiem Office un komplektiem (Atlaides kods: SKK62)

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).
  • Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.
  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".
  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".
  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (nav nepieciešams reģistrēties PayPal, izmantojiet savu kredītkarti tieši caur PayPal.)
  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.