Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Naktī uz svētdienu «Bite Latvija» veiks klientu apkalpošanas sistēmas modernizācijas darbus

Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojumu sniedzējs SIA "Bite Latvija" no šodienas plkst.20 līdz svētdienai, 13.oktobrim, plkst.10, veiks klientu apkalpošanas sistēmas modernizācijas darbus, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Modernizācijas projekta investīcijas veido vairāk nekā divus miljonus eiro.

Sistēmas modernizācijas laikā atsevišķiem pakalpojumiem var rasties īslaicīgi klientu apkalpošanas sistēmas traucējumi, kā arī šajā laikā nedarbosies pašapkalpošanās portāls "ManaBite".

Sistēmas modernizācijas darbi neietekmēs "Bite Latvija" tīkla kvalitāti - klienti joprojām varēs veikt zvanus, izmantot mobilo un optisko internetu, sūtīt īsziņas, skatīties "Go3" televīziju un izmantot citus "Bite Latvija" pakalpojumus.

Uzņēmumā norāda, ka lielākā daļa klientu neizjutīs neērtības, jo darbi tiks veikti naktī, kad ir vismazākais pieprasījums pēc pašapkalpošanās pakalpojumiem.

"Bite Latvija" ģenerāldirektors Arūns Mickevičs norāda, ka centralizētās klientu sistēmas modernizēšana ir viens no lielākajiem IT projektiem uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē un pie tā īstenošanas ilgstoši strādā 180 profesionāļu komanda.

Jau ziņots, ka "Bite Latvija" 2023.gadā strādāja ar 163,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,2% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājās par 50% un bija 33,376 miljoni eiro.

"Bite Latvija" reģistrēta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 99 085 286 eiro. "Bite Latvija" vienīgā īpašniece ir Lietuvas "Bite Lietuva", kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas "Providence Equity Partners" uzņēmums.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

Pašvaldība: NĪN maksājumi Rīgā nākamgad nepieaugs

22/1
Lasīt