Specializētā atpūtas telpa atrodas uzņēmuma loģistikas centra teritorijā Rīgā, Dzelzavas ielā, un tas ir pirmais šāda veida projekts Latvijā un pilotprojekts arī "Lidl" valstīs, kas jau saņēmis loģistikas nozares profesionāļu atzinīgu novērtējumu, norāda uzņēmuma pārstāvji.

Kopā ar tālbraucēju šoferu atpūtas telpām izbūvēts arī aptuveni 14 000 kvadrātmetru liels stāvlaukums kravas automašīnu ērtai novietošanai.

Savukārt loģistikas partneru ērtībām ēka ir aprīkota ar sanitārām telpām, tostarp dušu, labierīcībām, kā arī veļas mazgāšanas un žāvēšanas telpu. Atpūtas namiņā ir arī trauku mazgājamā mašīna un mikroviļņu krāsnis, pieejams dzeramais ūdens un svaigi augļi, kā arī pārtikas automāti, kur iegādāties karstos dzērienus un dažādas uzkodas, tāpat ēkā pieejams bezmaksas Wi-Fi tīkls.

Projektā arī digitalizētas "Lidl" preču loģistikas procedūras, un tajās uzstādīti pašapkalpošanās reģistrācijas automāti, kuros tālbraucēji varēs elektroniski reģistrēt un iesniegt kravas dokumentus, kā arī pēc tam attālināti saņemt paziņojumu, ka konkrētajai automašīnai ir jādodas uz savu izkraušanās punktu.

Atpūtas telpas paredzētas tiem autovadītājiem, kuriem nepieciešams uzturēties loģistikas centra teritorijā, gaidot rindā uz preču izkraušanu vai iekraušanu, un ieeja telpās iespējama tikai ar elektroniski izsniegtu piekļuves kodu.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

"Lidl" ir vairāk nekā 11 000 veikalu 30 valstīs. Lietuvā pirmie "Lidl" veikali tika atvērti 2016.gadā, bet Latvijā - pērn. Šī gada martā tika atvērti pirmie "Lidl" veikali arī Igaunijā.
 

Saturs turpināsies pēc reklāmas