Interneta veikalā aio.lv jūs gaida unikāli piedāvājumi!

Mūsdienās bez datortehnikas cilvēks ir kā bez rokām. Ja pēkšņi vairs nedarbojas mobilais tālrunis vai dators, tad iestājas panika, kas var robežoties ar histēriju. Galvā kā dzenis klauvē tikai viena doma: «Jāpērk! Steidzami! Steidzami! Steidzami!» Tomēr tehnikas pasaulē nav viegli orientēties, jo gribas gan iegādāties labāko, gan prātīgi izmantot naudu.

Tieši šādu iespēju jums paver interneta veikals aio.lv, kas piedāvā plašu lietotu un atjaunotu ierīču izvēli – datorus, monitorus, viedtālruņus, portatīvos datorus.

Par jaunām izdevīgākas ir lietotas ierīces!

Latvijas tirgū interneta veikals aio.lv pastāv jau vairāk nekā 15 gadus. Tā mājaslapā atradīsiet gandrīz miljonu (!) preču mājai, darbam un atpūtai. Viena no veikala darbības jomām ir lietotas datortehnikas pārdošana, un, ja vēlaties tikt pie ietaupījuma un kvalitātes vienlaikus, tad šī jums noteikti ir īstā vieta.

Interneta veikala aio.lv piedāvāto preču vecums ir atšķirīgs: ir gadu veci gadžeti (galvenokārt viedtālruņi un portatīvie datori), kā arī ir vecākas ierīces – līdz 5 gadiem un vecākas (personālie datori, serveri, portatīvie datori). Tomēr ne jau vecums ir galvenais – runas par to, ka lietots un atjaunots aprīkojums nav pietiekami uzticams, ir vienkārši mīts. Gluži pretēji, šādas iekārtas ir izdevīgākas par jaunām!

Katra ierīce, ko interneta veikals aio.lv jums piedāvā, ir izgājusi rūpīgu pārbaudi un diagnostiku, un tas nozīmē, ka tā ir funkcionējoša un uzticama. Jūs nekādā gadījumā nepērkat «kaķi maisā». Vietnē ir atzīmes, kuras palīdz noskaidrot, kāds trūkums ir precei. Piemēram, atzīme «lietota» norāda, ka ierīce ir labā darba stāvoklī, bet korpusam ir nelieli bojājumi. Atzīme «atjaunota» nozīmē, ka prece ir rūpnīcā restaurēta un ir ideālā tehniskā un vizuālā stāvoklī. Savukārt atzīme «Open box» nozīmē, ka prece ir pilnīgi jauna, vienkārši ir attaisīts vai bojāts iepakojums.

Pirkumam izsniedz garantiju līdz diviem gadiem, bet, ja ierīce kāda iemesla dēļ jums neder, to var atdot 14 dienu laikā bez iemesla norādīšanas.

Ietaupījums + serviss

Cenas interneta veikalā aio.lv ir ļoti tīkamas: datori – no 169 eiro, monitori – no 50 eiro, viedtālruņi – no 59 eiro, portatīvie datori – no 199 eiro. Iegādājoties lietotas un atjaunotas preces, ietaupījums dažkārt var būt līdz pat 80 procentiem!

Tomēr runa nav par naudas ietaupīšanu vien un par to, ka varat pasūtīt visu nepieciešamo, sēžot savā dīvānā. Interneta veikala aio.lv klienti saņems lielisku servisu – tā vērtējums Google meklētājā ir 4,9 no 5 ballēm un tiek pamatots uz 5000 klientu atsauksmēm.

Veikalam ir svarīgs ikviens pasūtījums, tāpat ikviens aio.lv klients var paļauties, ka pirkumu varēs veikt pārredzami, ka viņš tiks informēts par visiem apstrādes posmiem, apmaksa un piegāde būs ērtas. Interneta veikalā aio.lv tiek pieņemti visi norēķinu veidi. Turklāt preces var iegādāties līzingā vai bezprocentu nomaksā.

Veiciet pasūtījumu tiešsaistē: tikai daži klikšķi un gatavs! Bet, ja ir nepieciešama palīdzība, vienmēr varat sazināties ar veikala darbiniekiem, kuri jums visu laipni, lietišķi un saprotami izskaidros.

Tāpat pircējs izvēlas piegādes veidu: izņemt pašam, saņemt pakomātā, pastā, izņemšanas punktā vai ar piegādi līdz durvīm. Savam pasūtījumam visos tā piegādes posmos varat izsekot savā personīgajā kontā vai uzzināt par to, saņemot paziņojumus SMS veidā un e-pastā.

Jums tam ir 5 iemesli

Ja vēl šaubāties, kādu datortehniku – jaunu vai lietotu – izvēlēties, tad, lūk, daži argumenti par labu pēdējam variantam.

1. Lietota datortehnika funkcionalitātē neatpaliek no jaunas, bet tās cena ir zemāka.

2. Visi produkti ir rūpīgi pārbaudīti un diagnosticēti, tas nozīmē, ka tie ir uzticami un labā darba kārtībā.

3. Slēpta defekta noteikšanas iespējamība jaunā ierīcē ir praktiski tāda pati kā lietotā ierīcē.

4. Iegādājoties varat izvēlēties jebkuru sev ērtu apmaksas veidu un piegādi, kā arī saņemt precei garantiju.

5. Izvēloties lietotu aprīkojumu, jūs rūpējaties par apkārtējo vidi, jo palīdzat samazināt tehnisko atkritumu daudzumu.

www.aio.lv