«Pēdējā laikā sociālajos tīklos daudz jūsmo par rozmarīna ēterisko eļļu, apgalvojot, ka tās ietekmē mati kļūst biezāki un ātrāk aug. Vai tā ir taisnība? Tatjana no Rīgas»

Rozmarīna ēteriskajai eļļai, ko iegūst no auga Rosmarinus officinalis, piemīt antioksidanta, pretiekaisuma un antibakteriālas īpašības. E-komercijas ceļvedis «CNN Underscored» ir intervējis zinātniekus, un pēc amerikāņu dermatoloģes Mišelas Grīnas teiktā rozmarīna eļļa aizsargā matus no oksidatīvā stresa, kā arī novērš to izkrišanu un uzlabo asinsriti galvas ādā.

1. Rozmarīna matu eļļa, ko izstrādājis Latvijas zīmols «Marusha», ir efektīvs, inovatīvs produkts, kas ne vien aktīvi atjauno bojātus matus, bet arī samazina to trauslumu un izkrišanu.

2. Produkta pamatā ir dabīga rozmarīna eļļa. Kopumā tas sastāv no 13 ekstraktiem un auksti spiestām eļļām, kas satur dabīgas minerālvielas, antioksidantus un uzturvielas. Produkts stiprina matu saknes, stimulē matu augšanu un palīdz galvas ādas un matu problēmu gadījumā (ja mati ir sausi un trausli, galvas āda niez u.c.).

Ražotājs norāda, ka eļļa ir izturējusi klīniskos un dermatoloģiskos testus un ir piemērota visiem ādas tipiem, tostarp sausai un jutīgai galvas ādai. Rozmarīns, kas ir dominējošā sastāvdaļa, nodrošina matus ar to augšanai nepieciešamajām uzturvielām un palīdz saglabāt veselīgu galvas ādu. Tāpat tas piešķir matiem spīdumu un palīdz pret matu izkrišanu.

Matu eļļa «Marusha» ir līdzeklis galvas ādai un matu galiem, sausiem matiem un bārdas augšanai. Tā satur 100% dabīgas eļļas un ekstraktus (rozmarīna ekstraktu, amlas, kadiķu, nīma koka, avokado, rīcinauga, kokosriekstu u.c. eļļas), kā arī ēteriskās eļļas – rozmarīna u.c.

(!) Produkts ir kvalitatīvs – tas ir nominēts European Natural Beauty Awards 2023 balvai.

3. Inovatīvā matu augšanas koncentrāta «Marusha» klīniskie pētījumi apstiprina, ka tā sastāvā esošās rozmarīna un nīma koka eļļas, kā arī pārējās matu eļļas un ekstrakti, lietojot 90 dienas, palīdz dabiski ataudzēt garus, veselīgus matus, kā arī palielina matu skaitu un matu folikulu blīvumu.

In vivo klīniskie pētījumi, kas veikti sertificētā Eiropas pētnieciskajā laboratorijā, pierāda: matu eļļa Marusha ar rozmarīnu un nīmu pēc 90 dienu lietošanas sekmē matu augšanu, palielina to biezumu un daudzumu, kā arī matu folikulu blīvumu, tā baro un dziļi mitrina matus un galvas ādu, novērš blaugznas.

Uzmanīgi izlasiet un ievērojiet lietošanas instrukciju!

Preci var iegādāties ražotāja interneta veikalā www.marusha.lv 30 un 50 gramu pudelītēs. Piegāde uz pakomātiem un ar kurjeru visā Latvijā un ārvalstīs.