Mājas virtuve
RU Svētdiena, 20. Aprīlis Rīt: Mirta, Ziedite

Trīs lieliski ieteikumi Pelnrušķītei. Klājam Ziemassvētku galdu!

Gatavošanās Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam ir gluži kā Pelnrušķītes darba diena pirms balles. Saimniecēm tik daudz ir jāpaspēj! Sagatavot neticamu skaitu ēdienu, uzklāt galdu, savest sevi kārtībā. Un nevienas fejas nav līdzās!

Garšu ekstravagance šķīvī

Tikai bez panikas! Nomierināmies, izelpojam un dodamies uz tuvāko «Forevers» veikalu (to Latvijā ir vairāk nekā 110!) vai uz jebkuru lielveikalu, kur tiek pārdota «Forevers» produkcija.

Ar ko sākas svētku mielasts? Pareizi! Ar aukstajām uzkodām. «Forevers» piedāvā neticami daudz gaļas delikatešu, kas uz jūsu šķīvja demonstrēs īstu garšu ekstravaganci.

 

Klasiskā «Forevers» gaļas plate ietver kūpinātas desas («Īpašā servelāde», «Salami Lukss», puskūpinātu salami «Ķiršu», «Dāņu», «Rīgas» u.c.), kūpinātu gaļu (cūkgaļas lāpstiņa, cūkgaļa «Kungu», cūkgaļa «Zemnieku», karbonāde, šķiņķis), vārītu cūkgaļas ruleti un šķiņķi ar garšvielām...

Vēl jāpievieno izcila izskata auksti kūpināta karbonāde, kas garšas ziņā atgādina žāvējumus, kā arī prošuto un hamona tipa šķiņķi, kuri pievienojas salami «Ķiršu» aromātam, bet «Īpašā servelāde» sasaucas ar īpaši maigo vārīto cāļa ruleti. Un kur nu vēl «Doktordesa», ko «Forevers» gatavo pēc īpašas receptes un kurai piemīt tā pati senā bērnības garša...

Ieteikums Nr. 1. «Forevers» kūpinājumu un desu servēšana no jums prasīs minimālu piepūli – tik vien, lai skaisti sagrieztu. Pārējo laiku varēsiet veltīt rūpēm par sevi. Lai tiktu pie manikīra, frizūras, izvēlētos vakarkleitu un, sākoties svinībām, būtu enerģiska, skaista, ar mirdzumu acīs.

Tīģera cienīgs cienasts

Gadu mijas svētku galds bez siltā gaļas ēdiena? Tas nav iespējams! Turklāt tuvojas gaļēdāja Tīģera gads. Gaļas šedevru radīšana var prasīt ne vienu vien dienu, jūs nogurdinot pie plīts. Kāpēc gan tam veltīt tik daudz pūļu??

Plaši pazīstams «Forevers» šašliks, bez tā neiztiek nevienā vasaras piknikā. Ziemā un rudenī šīs grupas produktu ražošana parasti tiek apturēta, savukārt atkauloti vistu šķiņķīši klasiskajā marinādē − smaržīgi, maigi, sulīgi − pircēju vidū ir tik pieprasīti, ka tiek ražoti visu gadu. Ja šķiņķīšus gatavo cepeškrāsnī, tad tas ir darbiņš pusstundai, un ir tik gardi, ka mēli var norīt! Tādu ēdienu, dārgās Pelnrušķītes, var pasniegt gan princim, gan karalim, gan viesiem gardēžiem.

Savukārt, ja Ziemassvētkus gatavojaties svinēt vasarnīcā vai lauku mājās, kur ir grils, tad vistu šķiņķīšiem var pievienot arī «Forevers» cūkgaļas ribiņas marinādē. Karsts ēdiens ar dūmu aromātu izsauks īstu emociju vētru.

 

Ieteikums Nr. 2. Marinētu vistu šķiņķīšu vai cūku ribiņu gatavošana ietaupīs ne tikai jūsu laiku vien. Pērkot «Forevers» produkciju, allaž varat būt droši, ka iegādājaties pašus svaigākos gaļas produktus. Uzņēmuma izveidotā loģistikas sistēma ļauj piegādāt produkciju uz veikaliem taisnā ceļā no ražotnes. Gardi, svaigi, svinīgi − tas viss ir «Forevers»!

Neraustiet lauvu aiz ūsām!

Un vēl viens ieteikums. Ikviens zina, ka pie svinību galda gadu mijā sēžas vēlu vakarā, un ģimene visu dienu ievēro piespiedu diētu. «Forevers» silti iesaka nemērdēt badā savus mājiniekus!

Uzņēmuma sortimentā ir daudz ātri pagatavojamu produktu, kas nav dārgi. Kaut vai tie paši cīsiņi – to ir turpat desmit veidu: «Vīnes», «Ekspress», «Bērnu» u.c. Sardelēm «Alus» un «Kungu» ir smalka un vienlaikus piesātināta garša. Ja šos gaļas izstrādājumus pasniedz, piemēram, ar sutinātiem kāpostiem, sanāks budžetam draudzīgas pusdienas vai ideālas brokastis nākamajā rītā.

Starp citu, par nākamo rītu − no «Forevers» vārītās sagrieztās desas var pagatavot brīnišķīgu soļanku «pret paģirām». Jāpievieno tikai olīvas, citronu šķēlīte – un gatava!

Ieteikums Nr. 3. Neraustiet lauvu, tas ir, vīru, aiz ūsām! Nekad nesakiet sakrālo frāzi: «Tas te ir vakaram, viesiem.» Ar «Forevers» produktiem jūsu ģimene būs sātīgi paēdusi gan svētkos, gan darba dienās. «Forevers» tehnologi ikvienu recepti meistarīgi «noslīpē», lai tā maksimāli atbilstu pircēju gaumei. Un pats galvenais – pirms svētkiem nav jāpārvēršas par Pelnrušķīti. Esiet princese!

Jeļena SMEHOVA.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

Karstuma rekordus Lieldienās nomainīs lietus

20/0
Lasīt

Kristīgā pasaule svin Jēzus Kristus augšāmcelšanos

20/0
Lasīt