Labs ūdens un tīrs gaiss ir tas, bez kā cilvēks vispār nevar dzīvot.

Ikvienai mūsu ķermeņa šūnai, lai tā varētu efektīvi veikt savas funkcijas, ir jādzer. Jāsaprot, ka tā ūdens kvalitāte, kuru dzeram un kurš iekļūst ikvienā mūsu ķermeņa šūnā, ir svarīgāka pat par pārtikas kvalitāti.

Saskaņā ar PVO datiem sliktas kvalitātes dzeramais ūdens izraisa 80 procentus slimību. Tātad – ko darīt un kāds ūdens ir labāks mūsu organismam?

Ūdenim jābūt tīram un svaigam, tam ir jāsatur «barības vielas» ķermenim, proti, ir jāsatur līdz 20 procentiem to minerālu un mikroelementu, kuri atrodas cilvēkā. Un šo mikroelementu un minerālvielu izcelsme nedrīkst būt ķīmiska.

Mēs, lietojot kā pārtiku, tā medikamentus, uzņemam pārāk daudz ķīmisko vielu. Tomēr pat ar civilizāciju var tikt galā, vadoties pēc loģikas, kas balstīta uz zināšanām. Pirmkārt, ūdenim ir jābūt sārmainam, jo sārmains ūdens piesātina mūsu asinis ar dzīvinošo skābekli. Vēlams, lai ūdens būtu strukturēts, tad tas viegli iekļūst šūnās.

Pudelēs pildītais ūdens nav labākais problēmas risinājums. Japānas Sango koraļļu produkts «CORAL WATER», kas Latvijā nopērkams aptiekās, palīdzēs atrisināt visas ar ūdeni saistītās problēmas un uzlabos veselību.

Kas ir Sango koraļļi? Kā tie atšķiras no pārējām 2500 koraļļu sugām, kas sastopamas pasaules okeānos? Sango koraļļi aug tikai līdzās japāņu Okinavas salai. Tie attīra ūdeni no visiem kaitīgajiem piemaisījumiem, tostarp hlora un smagajiem metāliem. Šie koraļļi padara ūdeni sārmainu, proti, tie dabiski palielina ūdens pH. Tas nozīmē, ka asinis uzreiz saņem papildu skābekli. Zināms, ka visas slimības attīstās skābā vidē, tāpēc padarīt organismu sārmaināku dabiskā veidā ir ļoti svarīgs faktors.

Veselīga dzeramā ūdens pagatavošanai izmanto svaigu krāna ūdeni. Sango koraļļi jonu veidā atbrīvo ūdenī 74 minerālvielas un mikroelementus. Kāds ir galvenais ieguvums, ja lieto šādu ūdeni? Tas attīra un atjauno asinsvadu elastību. Uzlabo asins formulu. Palīdz organismam atjaunot un uzturēt veselīgu imunitāti.

Iegādāties var šeit sango.lv.