Bērniem sākot mācīties IH Rīga-Satva valodu skoliņā, vecākus nereti nodarbina svarīgi jautājumi. Kāds pasniedzējs būtu labāks - vietējais vai ārvalstu? Vai vērtīgāk būtu mācīties grupā vai individuāli? Vai labāk izvēlēties tiešsaistes vai klātienes nodarbības? Cik agrīnā vecumā ieteicams sākt mācīties svešvalodu un cik bieži būtu vēlams apmeklēt nodarbības?

Vēlamās mācību pieejas izvēle ir atkarīga no daudziem nosacījumiem: bērna vecums, zināšanu līmenis, mācību mērķis, personība. IH Rīga-Satva skoliņā tiek izvērtēti visi minētie faktori, lai katram audzēknim piedāvātu vispiemērotāko mācību risinājumu. IH skoliņas vēsture Rīgā ietiecas jau ceturtajā gadu desmitā. Esam iemantojuši daudzu ģimeņu uzticību. Vecāki bieži izvēlas sūtīt bērnus tieši mūsu skolā, jo arī paši savulaik mācījušies pie mums un guvuši profesionālus panākumus.

Izraugoties pasniedzēju, svarīgi apzināties - labākais pasniedzējs ir tāds pasniedzējs, kuram valodu izglītība ir sirdslieta un kurš spēj veiksmīgi saprast bērnus. Mūsu pasniedzēji apveltīti ar bagātīgu pieredzi, ieguvuši starptautisku sertifikāciju, kā arī izmanto mūsdienīgākās valodu komunikatīvās apmācības metodes. Jau vairāk nekā 25 gadus mūsu skoliņa ietilpst International House starptautiskajā tīklā, un mūsu skolā tiek nodarbināti tikai augsti kvalificēti pasniedzēji, kam angļu valoda ir dzimtā valoda vai kas auguši angļu valodas vidē.

IH Rīga-Satva skoliņas priekšrocības:

  • Pilnīga iejušanās valodas vidē;
  • Sistemātiska apmācību pieeja;
  • Mūsdienīgi mācību materiāli;
  • Mācību daļas vadītāja īstenota pasniedzēju darba kvalitātes uzraudzība;
  • Pasniedzēju nemitīga iesaiste profesionālās pilnveides kursos;
  • Pats galvenais - uzticamu pasniedzēju kolektīvs.

Pieteikšanās jaunā mācību gada nodarbībām IH Rīga-Satva jau sākusies! Nodarbību sākums - 6. septembris. Reģistrējieties, izmantojiet bezmaksas valodas līmeņa noteikšanas pārbaudes iespēju un pievienojieties piemērotākajai mācību grupai! Jaunos studentus gaida Veiksmes rats - lieliska iespēja iegūt atlaides un laimēt bezmaksas mācības vairāku mēnešu vai pat visa mācību gada garumā!

Piedāvājam latviešu un angļu valodas mācību programmas:

  • Pirmsskolas vecuma bērniem (3 - 6 g.v.) - nodarbības norisinās rotaļu formā, tās ir jautras un aizraujošas! Bērns ar prieku iepazīst angļu valodu, kā arī mācās rēķināt, lasīt, rakstīt un bez grūtībām atdarināt vienkāršus teikumus, ievērojot pareizu izrunu!
  • Jaunākā skolas vecuma bērniem (7 - 10 g.v.) un pusaudžiem (11 - 14 g.v.) - programmās veiksmīgi apvienoti gramatikas pamati un komunikatīvā pieeja.
  • Jauniešiem (15 - 19 g.v.) - kursu laikā iespējams sagatvoties ne vien eksāmeniem, bet arī pieaugušā dzīvei.
  • Pieaugušajiem - rīta un vakara grupu nodarbības visos zināšanu līmeņos.

Sīkāka informācija par mācību programmām pieejama mājas lapā: www.ihriga.lv.