Viņš skaidroja, ka biļetes tiek tirgotas tikai drošā pasākuma formā, jeb personām, kas ir vakcinētas pret Covid-19 vai to pārslimojušas.

Tāpat Žagars atzīmēja, ka patlaban nav plānots izlikt pārdošanā izrādes daļēji drošā formā, jeb jaukta tipa publikai, kuros piedalās gan pret Covid-19 vakcinēti, gan Covid-19 pārslimojuši, gan pirms pasākuma Covid-19 testu veikuši apmeklētāji.

Pēc DT vadītāja paustā, trešais pasākumu veids, kur kopā ir dažāda publika, teātrī nav iespējams. Žagars uzsvēra, ka teātra telpu specifikas dēļ, DT nevar izrādes organizēt daļēji drošajā režīmā - pulcējot gan vakcinētu, Covid-19 pārslimojušu, gan testētu publiku, apmeklētāju plūsmu sadalot atsevišķos sektoros un piemērojot atšķirīgus drošības pasākumus. Teātra foajē nav iespējams tik strikti nodalīt skatītāju plūsmas un teātrī ir zāle bez balkona.

Runājot par to, cik aktīvi DT kolektīvs izmanto iespēju vakcinēties pret Covid-19, Žagars uzsvēra, ka DT praktiski visi pastāvīgā darbā esošie darbinieki, kas ir saskarē ar citiem kolektīva locekļiem ir vakcinējušies.

Pēc Žagara paustā, no 180 cilvēku kolektīva patlaban divi darbinieki ir vakcinācijas izvērtējuma procesā, viens ir atteicies vakcinēties. Tā, kā šis darbinieks strādā dekorāciju darbnīcās, patlaban nav nepieciešams koriģēt viņa darba pienākumus, pavēstīja DT vadītājs.