Nav uz pasaules cilvēka, kurš nevēlētos dzīvot ilgi un neslimot. Tiesa, vieniem šķiet, ka tas nav iespējams, tāpēc ka nepietiek līdzekļu klīnikām, sanatorijām, fitnesa klubiem. Savukārt tie, kuriem ir līdzekļi visam iepriekš uzskaitītajam, pārliecina sevi, ka viņiem nav laika. Patiesībā, lai uzturētu veselību, vienkārši jāzina, kā uzbūvēts mūsu organisms un kas tam nepieciešams, lai strādātu kā pulkstenis.

Vienīgais un neaizvietojamais

Iepazīstieties — viņa Ekselence kalcijs! Par tā derīgumu kauliem un zobiem zina pat bērni. Vai šā mikroelementa loma aprobežojas tikai ar kaulaudu stiprības nodrošināšanu? Nē! Kalcijs nodrošina asins recēšanu, regulē visu orgānu, muskuļu, nervu darbību, palīdz sirdij strādāt bez noguruma, bet asinsvadiem — būt izturīgiem. Tas kā putekļ-sūcējs tīra organismu no kaitīgām vielām, izvada radionukleīdus — pilsētas saindētās ekoloģijas pavadoņus.
Ārsti ir izskaitījuši vairāk nekā 150 slimības, kuru cēlonis ir kalcija trūkums organismā. Par kalcija deficītu liecina šādas pazīmes: osteoporoze, smaganu asiņošana, sāpes locītavās, krampji, spēcīgi sirdspuksti, trausli nagi, bezmiegs, durstīšana delnās vai pēdās.

Kur rodas slimības?

Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka vairums kaišu izcelsme ir skābju-sārmu balansa traucējumi organismā. Skābā vide labvēlīga sirds asinsvadu, imūnās sistēmas, kuņģa un zarnu trakta slimību attīstībai. Skābju pārpilnība noved pie akmeņu veidošanās nierēs, sāļu noslāņošanās locītavās. Mūsu organisms oksidējas katru dienu. No kā? No tā, ka mēs ēdam daudz olbaltumvielām bagāta uztura. Desas, gaļa, delikateses — visi tie ir skābes veidojoši produkti.
Bet, par laimi, viņa Ekselence kalcijs — elements, kurš neitralizē skābes. Un, ja nav skābes vides, nav arī pamata slimību attīstībai.

Veselība tabletēs

   

Nepieciešamā kalcija diennakts deva — 800 mg. Grūtniecēm un kundzēm menopauzes periodā nepieciešams vēl vairāk — 1200 mg. Diemžēl ar pārtiku, pat bagātu ar kalciju (biezpiens, siers, piens), mēs saņemam tikai pusi šā vērtīgā mikroelementa. Tas nozīmē, ka kalciju vajag uzņemt papildus, ja gribam būt veseli!
Calcia Sitraatti (kalcija citrāts) ir īpaša kalcija forma efektivitātes ziņā. Tas pilnībā šķīst ūdenī un uzsūcas neatkarīgi no ēdiena uzņemšanas vai kuņģa sulas skābuma, tas nozīmē, ka to var lietot ikviens. Calcia Sitraatti tabletes satur D vitamīnu, kas palīdz uzturēt veselus kaulus un zobus, nodrošina normālu muskuļu darbību un veicina normālu imūnsistēmas darbība.

Calcia Sitraatti ieteicams lietot:

• bērniem un pusaudžiem, kuriem formējas kaulu sistēma,
• sievietēm grūtniecības periodā un zīdīšanas laikā,
• sievietēm menopauzes laikā, kad tiek traucēta kalcija maiņa, ko izsauc organisma hormonālā pārkārtošanās, pastāv kaulu trausluma (osteoporozes) paaugstināts risks, bet tas nozīmē — pēkšņu lūzumu risks,
• vecākiem ļaudīm, kuriem līdz ar vecumu kalcija daudzums kaulaudos samazinās,
• tiem, kuri smēķē, dzer kafiju un kuru dzīvesveids ir mazkustīgs.
Nesatur saldinātājus, laktozi, raugu un glutēnu.

Paliec sev spilventiņu!

Calcia 800 Plus — kalcija, multivitamīnu un minerālvielu tabletes. To sastāvā ir kalcijs, magnijs, cinks, mangāns, silīcijs, bors, vitamīni C, D, K, B6, folijskābe. Un katrs no šiem elementiem strādā veselības labā!
Bors piedalās kaulaudu vielu maiņā mijiedarbībā ar kalciju, magniju un D vitamīnu, veicinot kalcija uzsūkšanos un estrogēnu sintēzi organismā. Mangāns nepieciešams centrālās nervu sistēmas funkcionēšanai. Cinks darbojas kā antioksidants un ir svarīgs ādas veselībai. Magnijs palīdz uzturēt sirds veselību. Silīcijs veicina kaulu, matu, nagu, ādas un locītavu veselības stāvokļa uzlabošanos.
Calcia 800 Plus tiek rekomendēts pie lūzumiem, menopauzes periodā, kaulu nostiprināšanai, pie muskuļu vājuma un krampjiem, locītavu veselībai.
Cilvēki, lietojoši Calcia Sitraatti vai Calcia 800 Plus, laikus paliek sev mīkstu spilventiņu, bez kura var nokrist tā, ka var arī vairs neizdoties piecelties...

ATCERIETIES: jo agrāk jūs sāksiet lietot kalciju, jo labāk, bet darīt to nekad nav par vēlu. Sāciet to tieši tagad!

Jautājiet Latvijas aptiekās!


Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Par uztura bagātinātāju lietošanas nepieciešamību jākonsultējas ar ģimenes ārstu