No 18.septembra plkst.8 līdz 19.septembra plkst.20 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē un Citadeles ielā, posmā no Torņa ielas līdz Pils laukumam.

No 18.septembra plkst.17 līdz 19.septembra plkst.17 transportlīdzekļiem tiks aizliegts apstāties un stāvēt Balasta dambī, kā arī apstāties un stāvēt Kuģu ielā Daugavas pusē.

No 18.septembra plkst.8 līdz 19.septembra plkst.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē.

Savukārt 19.septembrī tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme vairākās ielās. No plkst.10.30 līdz 16.15 satiksmi slēgs Ģenerāļa Radziņa krastmalā un Krasta ielā, virzienā no Akmens tilta līdz Dienvidu tiltam.

No plkst.10.30 līdz 16.30 satiksme tiks slēgta uz Dienvidu tilta, virzienā uz Pārdaugavu no Krasta ielas uzbrauktuves līdz Bauskas ielai.

No plkst.11 līdz 17 satiksmi slēgs Bauskas ielā, no Dienvidu tilta apļa līdz Mūkusalas ielai, Mūkusalas ielā no Bauskas ielas līdz Akmens tiltam, Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplī zem Salu tilta, Akmens tilta tunelī Pārdaugavas pusē, Kuģu ielā, Trijādības ielā, Raņķa dambī, Balasta dambī un uz Vanšu tilta.

No 18.septembra plkst.8 līdz 19.septembra plkst.19.30 nepieciešamības gadījumā tiks organizēta transportlīdzekļu divvirzienu satiksme Doma laukumā.

19.septembrī no plkst.9 līdz 17 tiks aizliegta elektroskrejriteņu, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme 11.novembra krastmalā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

LETA jau ziņoja, ka velomaratona laikā noteiktas izmaiņas vairākos autobusu un trolejbusu maršrutos.