5. un 6. jūlijā visus uz tikšanos ar jaunību aicina festivāls Nostalgia Fest ‘24! Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies leģendārās 70. un 80. gadu ārzemju zvaigznes, kuru dziesmām skanot, savulaik dejojām, satikāmies, iemīlējāmies.

Vai jums šķiet, ka nevarat atgriezties jaunībā? Nav tiesa!

Glamroks ir dzīvs!

5. jūlijā skatītāji tiksies ar ikoniskām britu rokgrupām. Pirmā uzstāsies grupa «SLADE», spilgtā 70. un 80. gadu glamroka pārstāve, rokmūzikas cienītāju favorīte visā pasaulē. Pusgadsimta laikā, kopš pastāv šī grupa, tās sastāvs, protams, ir mainījies, taču tajā palicis viens no tā laika leģendārajiem dalībniekiem – Deivs Hils.

Nākamā grupa, kas uzstāsies, būs «Smokie» – neapšaubāms mūsu jaunības elks. 70. gadu beigās viņu dziesmas skanēja katrā diskotēkā, un rets amatieru ansamblis dziedāja, cītīgi nekopējot Krisa Normena aizsmakumu un lipīgos hitus – «Don’t Play Your Rock’n’Roll to me» vai «I Meet You at Midnight».

Pēc tam uz skatuves kāps grupa «SWEET», kuras vēsture ir aizsākusies tālajā 1968. gadā. Uzstāšanās stils mainījies no «bubblegum» popa uz smago roku, taču tas grupai nav liedzis gūt fanu armiju visā pasaulē. Pavediens, kas vieno pagātni ar tagadni, ir mūziķis no «zelta sastāva» – Endijs Skots.

Katrai no šīm grupām ir spožs veiksmes stāsts, neticama enerģija un pārsteidzošs vokāls. Leģendārie mūziķi joprojām turpina piepildīt koncertu norises vietas visā pasaulē un nemitīgi raksta turneju dienasgrāmatu. Vai tad ir iespējams atteikties no baudas klausīties dzīvajā «Ooh La La In L. A.», «What Can I Do», «Living Next Door to Alice», «The Ballroom Blitz» vai «Love Is Like Oxygen»?

Mūsu jaunības diskotēka

6. jūlijā skatītājus sagaida ne mazāk patīkami pārsteigumi. Pirmie uz skatuves kāps vietējie mākslinieki, kuri angļu valodā izpildīs slavenus pagājušā gadsimta hītus. Tad lielā simfoniskā roka orķestra «JP Magic Orchestra» pavadījumā ar nemirstīgajiem ABBA hitiem uzstāsies ukraiņu dvīņu māsu duets «Anna-Maria», kuru fantastiskās balsis pērn iekaroja skatītāju sirdis festivālā «Nostalgia Fest 23».

Turpinājumā klausītājus gaida tikšanās ar ugunīgo grupu «ARABESQUE» un tās nemainīgo solisti Michaelu Rosi no sākotnējā sastāva, ar kuru kopā tika ierakstīts slavenais hits «Hello Mr. Monkey». Arī daži šīs grupas hiti skanēs «JP Magic Orchestra» pavadījumā.

Kā trešā uzstāsies slavenā britu popgrupa «JOHNNY HATES JAZZ» (atcerieties viņu hitus «Shattered Dreams» un «Turn Back The Cloc», bez kuriem neiztika neviena diskotēka?). Koncertu noslēgs spilgtā, temperamentīgā grupas «ERUPTION» soliste Precioss Vilsons, kuras dziesmas «One Way Ticket» un «I Can’t Stand the Rain» 80. gados skanēja no ikviena radio, kas atradās mājās un pagalmos. Skatītājus šajā dienā sagaida arī citi muzikāli pārsteigumi.

Festivāls noslēgsies ar uguņošanu un nostalģisku diskotēku «līdz rītam» pazīstamā dīdžeja Ufo vadībā. Ikvienam skatītājam būs iespēja zaudēt pārdesmit gadu, dziedāt pēc sirds patikas, dejot, saviesīgi parunāt, «iedegties» kā jaunībā un pat nofotografēties kopā ar slaveniem izpildītājiem. Būs daudzveidīga ēdienu zona un nostalģiski 90. gadu kokteiļi.

Tikšanās vietu mainīt nedrīkst

Festivāls «Nostalgia Fest» Mežaparkā notiek jau otro gadu pēc kārtas. Šī grandiozā projekta autors un organizators ir producentu kompānija «Amber Way», kuras nosaukums no skatītāja skatītājam tiek nodots no mutes mutē un ir kvalitātes garants.

Ikviens šīs kompānijas rīkotais pasākums (festivāls «Jūras Pērle», «Grand Tribute Show», festivāls «Nostalgia Fest ‘23», kas pērn pulcēja tūkstošiem sajūsminātu skatītāju, unikālais jauniešu mūzikls «Black X White») kļūst par spilgtu notikumu Latvijas kultūras dzīvē. Te vienmēr pirmajā vietā ir produkta kvalitāte un tikai tad nāk komerciālie ieguvumi. Atšķirībā no daudzām citām producentu kompānijām, «Amber Way» pārdod ne tikai koncertus, bet arī svētku atmosfēru.

Arī šogad festivāla vakari tiks organizēti ļoti radoši – ar pilnīgu iedziļināšanos jaunības laikmetā. Var sanākt kuplā pulkā – «kā toreiz» – un pilnībā izbaudīt nostalģiskas melodijas savu iecienītāko dziedātāju izpildījumā. Jaunības svētku gaisotni uzturēs kreatīvi raidījumu vadītāji: aktieris Mārtiņš Vilsons, pastāvīgais raidījumu vadītājs un radio dīdžejs Edmunds Kaševskis, dīdžejs Kaspars Upacieris (Ufo), dziedātājs Alekss Silvers un radio dīdžeja Diāna Saule.

«Amber Way» aicina nostalģiskas mūzikas cienītājus, kā arī tos, kuri vēlas labi pavadīt laiku klasesbiedru un kursabiedru sabiedrībā, iegādāties biļetes iepriekšpārdošanā ar 20% atlaidi, kura būs spēkā līdz 30. aprīlim, izmantojot kodu NF24.


Grupu biļetes (skaitā vairāk par 20), kā arī sēdvietas VIP sektorā var pasūtīt, zvanot pa tālruni +371 2424 0404 vai apmeklējot interneta vietni www.VIPshow.eu.

Biļetes var iegādāties interneta vietnē: www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas mājaslapā: www.NostalgiaFEST.com.