Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Krimas pussalā deg viena no lielākajām naftas bāzēm (FOTO, VIDEO)

Krievijas anektētajā Krimā, Feodosijā, izcēlies ugunsgrēks naftas bāzē, ziņo Krievijas aģentūras, atsaucoties uz vietējām varasiestādēm. Ugunsgrēka iemesls netiek nosaukts, taču pirms dažām stundām abu karojošo pušu “Telegram” kanāli ziņoja par Ukrainas lidrobotu uzlidojumiem Krimā, savā “Telegram” kanālā vēsta BBC Krievijas dienests.

“Ugunsgrēks izcēlies Feodosijas naftas bāzē, strādā glābšanas dienesta brigādes, cietušo nav,” teikts Feodosijas administrācijas paziņojumā, ko pārpublicēja Krievijas aģentūras.

“Telegram” kanāls ASTRA publicējis videoierakstu ar ugunsgrēku (ziņu aģentūra BBC to nav verificējusi), kas, spriežot pēc ceļa norādēm, uzņemts no blakus esošā ciemata Beregovoje puses. Video aiz kadra kāda, iespējams, vietējā iedzīvotāja saka: “Tādi sprādzieni... Tomēr trāpīja pa naftas bāzi.”.

Saskaņā ar satelītkartēm naftas bāze ar 32 dažāda izmēra cisternām atrodas Feodosijas austrumos, netālu no ciemata Beregovoje.

Naktī gan Krievijas, gan Ukrainas “Telegram” kanāli ziņoja par lidrobotu jeb dronu uzbrukumiem dažādiem mērķiem Krimā. Tomēr šajos ziņojumos galvenokārt figurēja pavisam citas vietas Krimā, proti, Eipatorijas un Sevastopoles rajoni.

Ukrainas “Telegram” kanāls “Krimas vējš” (Крымский ветер), atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo, ka ap plkst. 4.30 pēc vietējā laika Feodosijā bija dzirdami spēcīgi sprādzieni.

BBC nevar operatīvi pārbaudīt karojošo pušu apgalvojumus.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

Pašvaldība: NĪN maksājumi Rīgā nākamgad nepieaugs

22/1
Lasīt