Savā Instagram profilā seriāla “Draugi” zvaigzne Anistone pauda sašutumu par Vensa izteikumiem 2021. gadā, kuros viņš sievietes-politiķes bez bērniem nosauca par “nelaimīgām kaķu vecenēm”, kurām “nav tiešas intereses par valsts nākotni”. Aktrise uzsvēra: “Es patiešām nevaru noticēt, ka tas izskan no potenciālā ASV viceprezidenta puses.”

Anistone, kura ir atklāti dalījusies ar savu ekstrakorporālās apaugļošanas pieredzi, vērsās pie Vensa: “Vensa kungs, es lūdzos, lai jūsu meitai kādreiz paveicas un viņai pašai ir bērni. Es ceru, ka viņai nevajadzēs izmantot ekstrakorporālo apaugļošanas procedūru kā rezerves variantu. Jo jūs mēģināt viņai liegt arī šo iespēju."

Anistones ierakstā bija arī fragments no Vensa intervijas ar Takeru Kārlsonu, kurā viņš apgalvoja, ka “demokrātu nākotni kontrolē cilvēki bez bērniem”, kā piemērus minot Kamalu Harissu, Pitu Buttigiju un Aleksandriju Okasio-Kortezu.

Ir svarīgi atzīmēt, ka Kamala Harisa ir sava vīra divu bērnu pamāte.

Anistones kritika izskanēja laikā, kad parādījās ziņas par to, ka Tramps ir izvēlējies Vensu par savu kandidāta biedru 2024. gada vēlēšanās.

Šī nav pirmā reize, kad aktrise ir izteikusies par spiedienu uz sievietēm, lai tās radītu bērnu. Kādā 2022. gada intervijā Anistone atzina, ka pastāvīgās baumas par viņas grūtniecību un spekulācijas par viņas reproduktīvajiem plāniem viņai ir “patiešām smagas”.