Mājas virtuve
RU Trešdiena, 23. Oktobris Rīt: Daina, Dainida, Dainis

Evans, Sabino un Luka: itāļu tenori atgriežas Rīgā

Pēc veiksmīgas uzstāšanās 2023. gadā itāļu popoperas fenomens The Italian Tenors atgriežas Rīgā ar jaunu programmu un iecienītākajiem itāļu populāro dziesmu un operu āriju hitiem. 16. oktobrī The Italian Tenors uzstāsies ATTA CENTRĀ.

The Italian Tenors ir trio, kura sastāvā ir vieni no veiksmīgākajiem Itālijas tenoriem Evans Tonons, Sabino Gaita un Luca Sala. Savā grandiozajā koncertprogrammā viņi izpilda gan slavenas itāļu operu ārijas, gan populāras estrādes dziesmas neatkārtojamā un oriģinālā aranžējumā. Viņu repertuārā ir tādi skaņdarbi kā Lucio Dalla Caruso, The Love theme no The Godfather, Leonard Cohen Hallelujah, Time to Say Goodbye, Piccola e Fragile, Gloria un daudzi citi.

The Italian Tenors uzstāšanās – tas ir Itālijas šarms un fantastisks vokālistu sniegums, solot aizraujošu muzikālo piedzīvojumu un izcilu izklaidi.

Grupas jaunākais albums iznāca 2022. gada nogalē, iezīmējot mūziķu desmito darbības gadu visā pasaulē. Viņi paplašināja savu repertuāru, iekļaujot tajā slavenas dziesmas no citām valstīm, piemēram, meksikāņu dziesmu Besame Mucho, amerikāņu komponista un diriģenta Leonarda Bernsteina skaņdarbu Tonight, kā arī slaveno austrāliešu balādi Waltzing Matilda). Šajā ceļojumā itāļu tenorus pavadīs itāļu instrumentālā grupa Babaarum.

Trio sastāvā ir itāļu dziedātāji Sabino Gaita, Luka Sala un Evans Tonons. Sabino ir no Itālijas dienvidiem, taču jau jaunībā pārcēlās uz Milānu, lai studētu mūziku. Viņš spēlē saksofonu, klarneti un klavieres, kā arī labprāt raksta popdziesmas. No koncertturnejām brīvajā laikā Sabino sadarbojas ar Turīnas operas teātri. Luka arī ir studējis mūziku Milānas konservatorijā, kur iepazinās ar Sabino. Viņš spēlē flautu un raksta dziesmas daudziem slaveniem itāļu māksliniekiem, tostarp Luka Sala ir autors dziesmai, kas uzvarēja 2012. gada Sanremo festivālā. Evans Tonons studēja mūziku Londonā un Romā. Pirms pievienošanās The Italian Tenors sadarbojās ar daudzām Itālijas operām, izpildot izrādēs galvenās lomas. Evans aizraujas ar skatuves mākslu, kā arī veido profesionāla aktiera karjeru, piedaloties itāļu filmās, seriālos un šovos.

Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde
Notiek ielāde

Pašvaldība: NĪN maksājumi Rīgā nākamgad nepieaugs

22/1
Lasīt