2022. gada 19. janvārī Akadēmiskās informācijas centra (AIC) ekspertu padome pieņēma lēmumu apstiprināt Transporta un sakaru institūta (TSI) pieteikumu jaunas specializācijas atvēršanai – Datu analīze un mākslīgais intelekts.

SVARĪGS ASPEKTS: Pat ja iepriekšējā augstākā izglītība nav saistīta ar IT, šī maģistra programma tagad ir Jums pieejama. Tā pārvērtis Jūsu karjeru IT jomā, jo šajā programmā TSI var uzņemt studentus gan ar, gan bez iepriekšējas izglītības IT jomā.

Datu analītika un mākslīgais intelekts ir mūsdienu un nākotnes tehnoloģijas, kas ir pieprasītas ne tikai IT uzņēmumos, bet arī jebkurā nozarē, kas nodarbojas ar datiem: finanses, banku darbība, transports, loģistika, medicīna, izklaide, tūrisms utt. IT speciālistu nākotne ir daudzsološa, jo visā pasaulē pieaug to pieprasījums un algas šajā jomā.

Piedāvājam Jums unikālu iespēju izmainīt savu karjeru un dzīvesveidu, un studēt programmā ar specializāciju – “Datu analīze un mākslīgais intelekts” (maģistrantūra), iegūt nepieciešamās prasmes, zināšanas, kompetences un maģistra grādu datorzinātnēs.

Divi diplomi! Biznesa partneru līdzdalība! Divi studiju ilguma varianti!

Specializācija tiek īstenota kā dubultā diploma programma kopā ar mūsu stratēģisko partneri – Rietumanglijas Universitāti (UWE), tādēļ pēc studiju absolvēšanas šajā specialitātē Data Analytics and Artificial Intelligence Jūs saņemsiet divus diplomus un divus grādus - TSI un UWE.

Mūsu piedāvātā specializācija ir izstrādāta ciešā sadarbībā ar UWE un ir ļoti pieprasīta uzņēmumos visā pasaulē (Deloitte, Accenture, MSC u.c.). Nepieciešamās prasmes veiksmīgai karjerai sniedz Business Intelligence un Data Visualization, Machine Learning un Predictive Analytics, Big Data un Data Mining, kā arī starpdisciplinārs grupas projekts ar nozares problēmu formulēšanu. Nodarbības vada eksperti ar praktisko un pētniecisko pieredzi šajā jomā. Apmācību laikā iegūsiet plašu pieredzi ar dažādiem profesionāliem instrumentiem.

Iestājoties programmā bez diploma IT jomā, Jūs pirmajā semestrī klausīsieties kursus datu bāzu tehnoloģiju, programmēšanas datu analīzei un jauno IT tehnoloģiju jomā. Tā sauktais “pre-semester” ir pamatsemestris, pēc kura var sākt studēt galvenos specializācijas kursus. Tātad, divi gadi, divi diplomi un neatsverama pieredze.

Vēl viena laba ziņa: ja pirmā augstākā izglītība iegūta informācijas tehnoloģiju jomā, tad ceļš uz maģistra grādu būs īsāks – tikai 1,5 gadi (trīs semestri). Pamatsemestris ('pre-master') nav nepieciešams!

Plašāku informāciju par specializāciju, prasībām un uzņemšanas nosacījumiem skatīt detalizētajā aprakstā

PIEVIENOJIETIES PROGRAMMAI TAGAD!

www.tsi.lv

admission@tsi.lv

Tālrunis / WhatsApp: +371 29 990 841