LETA jau rakstīja, ka sestdien, 4.decembrī, ap plkst.18 Rīgā, Mangaļsalas ielā, kāds vīrietis vadīja automašīnu "Dodge Ram" un sakabē vilka, iespējams, ragaviņas un pūsli, uz kura atradās četras personas, no kurām trīs bija nepilngadīgi bērni un viens pieaugušais. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka šāda ziemas aktivitāte beidzās ar to, ka pūslis uzbrauca šķērslim - kokam.

Satiksmes negadījumā cieta trīs personas, kuras ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē, savukārt 12 gadus veca meitene no gūtajām traumām gāja bojā.

Automašīnas vadītājs ir ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā, un par notikušo Valsts policija sākusi kriminālprocesu un turpina skaidrot negadījuma apstākļus.

Tāpat policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 67086661, 26653627 vai 110.

Tāpat šajās brīvdienās šādu pārgalvīgu aktivitāšu dēļ notika vēl viens ceļu satiksmes negadījums. Svētdien, 5.decembrī, policija saņēma informācija, ka Talsu novadā, Strazdes pagastā, kādā īpašumā uz lauka ir noticis negadījums - vīrietis vadīja sniega motociklu, pie kura virvē bija piesietas ragaviņas, uz kurām atradās viņa dzīvesbiedre.

Ragaviņām apkrītot, sieviete guva miesas bojājumus un tika nogādāta medicīnas iestādē.