Pēdējā laikā sarunās, kas saistās ar veselību, visbiežāk dzird vārdu “holesterīns”. To sauc par kaitīgu, viltīgu un pat nāvējošu. Īstenībā ne viss holesterīns ir kaitīgs: tas mūsu organismā izstrādājas dabiskā ceļā. Problēma rodas tikai tad, kad tas ir pārpilnībā.

LABS JAUNUMS

Liekais holesterīns nogulsnējas uz asinsvadu sieniņām, pārvēršas aterosklerotiskās plātnītēs, kuras no sākuma sašaurina, bet vēlāk – nosprosto asinsvadus. Kad asinsvads tiek pilnībā bloķēts, notiek infarkts vai insults. Un nav nepieciešams ārsta diploms, lai saprastu, ka tas ir slikti....
Pēc Pasaules veselības aizsardzī-bas organizācijas (PVO) datiem, vairāk nekā 50 procentu infarktu un insultu saistīti ar augstu holesterīna saturu asinīs. Tas ir briesmīgs jaunums, bet ir arī labais, jo var mazināt šo saslimšanu riska faktoru. Tieši tāpēc ir radīts preparāts Redasin Forte, kas ļauj saglabāt holesterīnu normālā līmenī.

PĒC ĶĪNAS IMPERATORU NOVĒLĒJUMIEM

Somu kompānija Hankintatukku izlaidusi uz sarkano rīsu bāzes unikālas tabletes Redasin Forte, veicinošas to, lai holesterīns mūsu organismā vienmēr būtu vajadzīgajā līmenī.

Tā sastāvā folijskābe, koenzīms Q10, vitamīni B6 un B12, kuri aizsargā sirdi. Un vēl – sarkanie rīsi. Sarkanie rīsi – tas ir unikāls produkts. Šo ķīniešu ēdienu no neatminamiem laikiem Debesu svētkos deva tikai imperatoru galdā. (No dabas rīsi, saprotams, nemēdz būt sarkani: tos iegūst fermentācijas ceļā ar sarkano raugu, kura zinātniskais nosaukums – Monascus purpureus.)

Bez infarkta un insulta

Daudzu gadsimtu garumā sarkanie rīsi tika lietoti ķīniešu medicīnā kā līdzeklis, kas pazemina holesterīna līmeni, samazina sirds saslimšanas iespējamību un uzlabo asinsriti.

Pirms vairākiem gadiem ASV veica eksperimentu: sarkanos rīsus deva pacientiem, kuriem bija ļoti augsts holesterīna līmenis. Tikai pusgada laikā holesterīna līmenis pazeminājās līdz normai!Tas nozīmē – mums nav iemesla apskaust ķīniešu imperatorus! Redasin Forte palīdzēs nodzīvot ilgu mūžu bez infarkta un insulta.

Palīdzi savai sirdij!

Lai jūsu sirds vienmēr strādātu normālā režīmā, nevajag dzīvot, līdz parādās slimības simptomi. Svarīgi, laikus to atbalstīt un nepieļaut novirzes.
Šim nolūkam izstrādāti speciāli sirds vitamīni Cardiosan. To sastāvā iekļauti komponenti, kuri spēlē galveno lomu sirds veselības uzturēšanā un palēnina tās novecošanos: magnijs, folijskābe un vitamīni B6 un B12.

Magnijs atbild par sirds muskuļu un asinsrites stabilu darbību, paplašina asinsvadus, veicina asinsspiediena normalizāciju, cīnās ar stresiem.
Folijskābe piedalās asins šķīdināšanā un sarkano asins ķermenīšu formēšanā. Vitamīns B6 veicina olbaltumu, tauku, holesterīna vielmaiņu un hemoglobīna veidošanos. Pie šā vitamīna nepietiekamības asinīs veidojas sabiezējumi, nosprostojoši artērijas.

Vitamīns B12 spēlē lomu aminoskābju metabolismā. Šā vitamīna nepietiekamība noved pie daļējas vai sekundāras sirds nepietiekamības.

Palīdzi savai sirdij, un tā atbildēs tev ar pateicību!

Svarīgi! Redasin Forte un Cardiosan radīti tikai no dabīgiem komponentiem, nesatur glutēnu un saldinātājus.

 JAUTĀJIET  APTIEKĀS!


Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Par uztura bagātinātāju lietošanas nepieciešamību jākonsultējas ar ģimenes ārstu